Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 13 oktober 2009

Haren: ruim 16 % stemt op D66! D66 afdeling Haren dankt de kiezers!

Haren: ruim 16 % stemt op D66! D66 afdeling Haren dankt de kiezers!
PDF 
| Print |
 E-mail

In Haren heeft 16,1 % van de kiezers (1255 personen) een stem uitgebracht op D66. Een geweldig resultaat. D66 boekte in Haren de grootste verkiezingswinst van alle partijen, namelijk 10,4 %. Met de VVD deelt D66 de eerste plaats.
Namens de leden van de afdeling D66 Haren danken wij alle kiezers in de gemeente Haren voor hun vertrouwen, steun en stem en vooral voor hun vertrouwen in een verenigd Europa. Wij feliciteren Sophie in 't Veld, Gerben-Jan Gerbrandy en Marietje Schaake met het behalen van een zetel in het Europees Parlement en wensen dit drietal veel succes. D66 afdeling Haren heeft er alle vertrouwen in dat hun inspanningen een bijdrage zullen leveren aan een veilig, krachtig, duurzaam en innovatief Europa.

Image