Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 18 maart 2014

Dag van de Duidelijkheid groot succes

De Dag van de Duidelijkheid is een groot succes geworden. Maar liefst zo’n 150 inwoners kwamen naar Astoria om de lijsttrekkers van D66, GVH, VVD, CDA, LH, lijst 9 en GL aan de tand te voelen over de herindeling.
Vertegenwoordigers van het maatschappelijke middenveld stelde scherpe vragen en na de pauze konden de mensen in de zaal hun vragen stellen. De vragen waren vaak erg concreet: wat doet u bij een overtuigende meerderheid EENS of ONEENS? Komt Groningen niet meer in beeld bij een uitslag ONEENS? Met namen GL, de VVD en LH werden doorgevraagd op hun keuze in november.
Mede dankzij de voortreffelijke gespreksleider Johan Doesburg, die met vaart en humor het debat nog levendiger werd dan het al was, werd het een prachtige avond. De sfeer was uitstekend, zeker ook bij de politieke aanhang onderling. Meteen een goed begin voor een komende raadsperiode.
Dank aan alle betrokkenen, die allen belangeloos meewerkten.

lijsttrekkers panel zaal kaartje haren-tynaarlo