Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 18 maart 2014

Fractie D66: dank voor vertrouwen, input en steun de afgelopen vier jaar

Morgen zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Een week later zal de nieuwe gemeenteraad worden geïnstalleerd. De huidige fractie van D66 wil vanaf deze plaats de inwoners dankzeggen voor het vertrouwen dat zij de afgelopen vier jaar in D66 gesteld hebben. Wij hopen dat uit de uitslag morgen zal blijken dat wij uw vertrouwen waard waren.
Dank aan allen die ons op zoveel momenten hebben gevoed met informatie, adviezen en vragen, aan allen die ons steunden, ook in periodes die voor ons moeilijk of spannend waren. Wij waren er voor u, maar u was er ook altijd voor ons en dat waarderen wij zeer. De samenwerking en de contacten met inwoners: dat vormde voor ons zondermeer het leukste deel van het raadswerk. Dank en hopelijk tot ziens in de volgende raadsperiode!

Wil Legemaat
Marjan Bachman
Gerben Pek