Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 10 april 2014

VVD draagt Paula Lambeck voor als wethouderskandidaat

De VVD heeft haar wethouderskandidaat voor het nieuwe college van Haren bekend gemaakt. Paula Lambeck zal als VVD wethouder toetreden tot het Harense college, dat verder bestaat uit D66 en GVH. Vorige week heeft D66 bekend gemaakt dat Michiel Verbeek namens D66 wethouder wordt, eerder werd bekend dat Mariska Sloot kandidaat van GVH is.

Paula Lambeck is een oude bekende in het gemeentehuis in Haren, van 2008 tot 2011 was ze raadsgriffier in Haren om te vertrekken naar Assen waar ze eveneens raadsgriffier is. Paula Lambeck is 38 jaar, bestuurskundige en woont in Glimmen.
Welke post ze zal gaan bekleden is nog niet bekend. Op dit moment zijn de collegeonderhandelingen in volle gang. Zodra de contouren van het collegeprogramma bekend zijn, zal worden gesproken over de portefeuilleverdeling.