Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 25 april 2014

Wethouder Michiel Verbeek meteen in functie bij Kangadans

Nog geen twaalf uur na zijn installatie tot wethouder van de gemeente Haren was Michiel Verbeek te vinden op het dak van de Peter Petersenschool, alwaar hij een gewichtige taak vervulde: oppertoezichthouder op de wereldrecordpoging Kangadansen.
Op 25 april om half tien precies startten op de basisscholen in Nederland de Koningsspelen. Ter gelegenheid van de verjaardag van koning Willem-Alexander houden de scholen een feestelijke dag met sportieve activiteiten. Deze dag startte met een dans op het lied ‘Doe de Kanga’ van Kinderen voor Kinderen. Scholen die dat wilden, deden mee aan een poging in het Guiness Book of Records te komen. Wethouder Michiel Verbeek was benoemd tot getuige van en toezichthouder op deze recordpoging.
De volledige schoolbevolking, uitgedost in oranje kleding, danste op het schoolplein precies 3.03 minuten aaneengesloten. Toen was het muzieknummer afgelopen… Vanaf het dak van de school werd nauwlettend toegezien.
Daarna werden de officiële paperassen ingevuld. De Peter Petersenschool krijgt een certificaat van deelnemer aan het Guiness Book of Records.

op het dak mooi DSC02825 nakijken witness