Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 11 juni 2014

Marjan Bachman opent buitenspeeldag Meerweg

Op meer dan 1000 locaties werden vandaag, woensdag 11 juni, buitenspeelactiviteiten georganiseerd. In Haren organiseren bewoners van de Meerweg, met wat hulp van vele sponsoren, al vele jaren zo’n speelmiddag. De straat is die dag van de kinderen; auto’s en fietsers kunnen er geen gebruik van maken.
Marjan Bachman, de fractievoorzitter van D66 opende de middag met een korte enthousiaste toespraak en zij gaf het echte startsein door een bal door verscheidene poortjes te slaan. Daarna konden de kinderen aan minstens twaalf activiteiten deelnemen en zo hun speelkaart laten volstempelen.
Ook aan de ouderen uit de buurt was gedacht: tuinstoelen onder een partytent, thee en koekjes en een potje bingo.

meerweg marjan   meerweg marjan 2  meerweg tshirt  meerweg deelnemer  meerweg jongste  meerweg ouderen  meerweg bingo  meerweg sponsoren