Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 10 maart 2017

Landelijke bustour in Haren: veel enthousiasme voor en door D66

Donderdag 9 maart brachten verscheidene D66-kandidaten een bezoek aan Haren. Met de landelijke bustour arriveerden Wouter Koolmees (3), Rob Jetten (12), Antje Diertens (18), Jaimi van Essen (30) en Carmen Hoogeveen (48) in Haren. Zij werden vergezeld door een stoet vanĀ gedreven campagnevoerders.
In Haren werd een bezoek gebracht aan het Zernike College. In de hal wachtten leerlingen het D66-gezelschap op om rondleidingen te geven. Er ontstonden ‘onderweg’ veel leuke gesprekken en de leerlingen konden met hun vragen terecht bij de kandidaten. Er werden talloze selfies gemaakt.
De D66’ers lieten weten genoten te hebben van de plezierige sfeer, het mooie gebouw en vooral van de enthousiaste leerlingen.

Een foto-impressie: