Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 28 november 2017

Integraal huisvestingsplan scholen unaniem aangenomen door de raad

Het Integraal Huisvestingsplan scholen is gisteravond unaniem aangenomen door de gemeenteraad van Haren. In het IHP worden de investeringen benoemd die de gemeente Haren de komende vier jaar zal doen in de onderwijshuisvesting. Het totale investeringsbedrag bedraagt ruim 18 miljoen. Daarmee zullen aan het einde van die periode alle scholen, openbaar, bijzonder en speciaal, voor basis- en voortgezet onderwijs up-to-date zijn! Daarmee maakt Haren, onder de bevlogen aansturing van D66-wethouder Michiel Verbeek, een eind aan de decennia van achterstanden op het gebied van onderwijshuisvesting.

Wilt u het IHP lezen? Klik hier: Integraal huisvestingsplan 2018-2021, IHP 2018-2021