Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 30 januari 2018

Verslag van bevindingen Vaste Kamercommissie BZ herindeling GHTB

De Vaste Kamercommissie Binnenlandse Zaken heeft een verslag van bevindingen betreffende het wetsontwerp ‘samenvoeging Groningen, Haren en Ten Boer’ verstuurd aan minister Kajsa Ollongren. De meeste fracties hebben vragen naar aanleiding van hun bevindingen. Opvallend stil is het voor wat betreft de commissieleden van PvdA, FvD en PvdD. Van die zijden geen enkele vraag of bevinding… terwijl deze fracties toch ook alle schriftelijke informatie, inclusief het boekje ‘Haren op eigen benen’ van het Harens gemeentebestuur en het document van het burgercomit√© hebben ontvangen.
De minister zal naar verwacht wordt, rond eind februari reageren op de gestelde vragen en interpretaties.

Lees hier het verslag. Wij komen binnenkort terug op de inhoud.

Verslag van bevindingen Vaste Kamercommissie BZ