Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 26 februari 2018

Samen meedoen met D66 in Haren: kom op 7 maart naar Astoria

Samen meedoen in Haren

Afgelopen vrijdag is Sander Claassen gekozen als lijsttrekker van D66 in Haren. Claassen: “Ik ben enorm vereerd om deze rol te mogen vervullen en wil dit graag samen met anderen doen.” Daarom organiseert hij het initiatief Samen meedoen in Haren. Een reeks van bijeenkomsten om te luisteren naar inwoners van Haren, Glimmen, Onnen en Noordlaren. Ontmoetingen om samen na te denken over wat nodig is, samen initiatieven ontwikkelen en nieuwe oplossingen creëren. “Tijdens de bijeenkomsten wordt geluisterd naar onderwerpen die inwoners bezighouden en gesproken over de ambities van D66 voor de gemeenteraadsverkiezingen in november”, aldus de lijsttrekker. “Het gaat wat mij betreft over thema’s als Haren als onderwijsdorp, onze groene toekomst, economie, gezonde en bruisende dorpen, ruim baan voor de fiets, vrijheid en veiligheid, ruimte voor sport en bewegen, ruimte om te wonen en te leven en gezonde financiën.”

Een concreet voorbeeld is het sociaal domein. Haren heeft hier een eigen manier die succesvol is en die binnen budget de opgave naar tevredenheid van de cliënten waarmaakt. Dat moet uitgebouwd vanuit de uitgangspunten maatwerk, kennen en gekend worden. Dit is typisch D66, versterking van de eigen kracht.

De bijeenkomsten worden ook gebruikt om kennis en ervaringen te delen van de huidige fractie en wethouder Michiel Verbeek. “We willen graag vertellen wat het inhoudt om raadslid of wethouder te zijn. Volksvertegenwoordiger zijn is een boeiende en leuke rol, zeker in een prachtige gemeente als Haren.”

De eerste bijeenkomst is georganiseerd op woensdag 7 maart bij Astoria in Haren.

Wil je samen meedoen in Haren? Meld je dan aan via mariannegjansen@xs4all.nl.

Datum: 7 maart 2018
Start: 20.00 uur
Einde: 22.00 uur
Locatie: Astoria, Rijksstraatweg 200, 9752 BR Haren